O nama

Restoran Ura mjesto je susreta za sve ljubitelje ukusne hrane i dobre kapljice, gdje sve lijepe trenutke možete proslaviti uz izvrsnu gastro ponudu koju restoran Ura nudi.

Krštenje, svete pričesti i potvrde, vjenčanja i promocije i za sve ostale sretne trenutke u Vašim životima – restoran Ura je ovdje za Vas.

Filozofija

O kuhanju puno ne filozofiramo nego jednostavno – kuhamo. Temeljne vrijednosti našeg restorana su tradicionalna kuhinja u kojoj se hrana priprema s ljubavlju. Ljubav prema hrani i prijateljska atmosfera koja vlada u kuhinji i restoranu također se nalaze u temeljnim vrijednostima koje naš restoran čine posebnim.

Uvijek svježe namirnice kroz vješte ruke naših kuhara pronalaze put do Vaših tanjura i osiguravaju kvalitetu u kojoj ćete uživati.

Restoran ugođaj 2.jpg
100451033

Povijest

Povijest restorana Ura Bjelovaru bilježi 35-godišnju tradiciju pripremanja najukusnijih specijaliteta u kojima su uživale brojne generacije. Naše osoblje s višegodišnjim iskustvom opravdava povjerenje gostiju koji se rado vraćaju u restoran i iznova uživaju u gastronomskim specijalitetima koje Ura nudi.

Restoran Ura uspješno se prilagođava suvremenim trendovima te uz ponudu tradicionalnih jela, svojim posjetiteljima nudi i modernije okuse iz različitih svjetskih kuhinja.

Gastronomsko nasljeđe

Kada želite pronaći najbolje od tradicionalne i moderne kuhinje, restoran Ura je pravi odabir za Vas. Strast prema hrani i kuhanju prenosi se generacijama, a naša jela spajaju najbolje okuse u specijalitetima koji su pripremljeni s puno ljubavi.

Tradicionalna i moderna jela pripremaju kuhari s dugogodišnjim iskustvom koji u pripremu svakog obroka unose puno ljubavi, što rezultira najboljim okusima za Vaša nepca. Špek fileki jedan su od specijaliteta koji se u ponudi restorana Ura nalazi oduvijek, a u njima svake srijede mogu uživati strastveni ljubitelji ovog jela.

Ljubitelji slastica uživat će u slatkoj ponudi restorana Ura, u kojoj se nalaze tradicionalni slatki okusi s inovativnim i modernim sastojcima u desertima koji osiguravaju rapsodiju okusa.

Poduzeće Ured 4 You

Poduzeće Ured 4 You j.d.o.o. je osnivač „Restoran i catering Ura“ koja su svom radu primjenjuje nove tehnologije, kontrolirajući i upravljajući svim svojim procesima, kontinuiranim informiranjem i educiranjem zaposlenika i potrošača, stalno poboljšava vlastiti sustav poslovanja.

Zadovoljavanjem strogih zahtjeva i normi, poduzeće Ured 4 you j.d.o.o. jamči kvalitetu i najviši stupanj sigurnosti i kvalitete proizvoda i usluga uz maksimalnu brigu o okolišu.

Strateško investiranje uz kontinuirano poboljšanje dio je poslovanja usmjerenog prema unapređenju konkurentnosti uz ostvarivanje smjernica poslovanja poduzeća Ured 4 You j.d.o.o.

EU projekt Food 4 You

Putem provedbe ovog projekta Ured 4 You j.d.o.o. ojačao je svoje kapacitete stjecanjem stručnih i poslovnih znanja, transferiranjem poslovanja poduzeća prema društveno poduzetničkim principima, otvorio se i ugostiteljski objekt „Restoran i catering Ura“ te kroz provedbu projektnih aktivnosti povećao svijest o društvenom poduzetništvu u javnosti.

Ukupna vrijednost EU projekta „Food 4 You“ iznosi 1.125.841,91 kn. Sufinanciran je 85% bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, a 15% iz državnog proračuna. Projekt se provodi kroz 30 mjeseci. Provedba projektnih aktivnosti odvija se u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji na području grada Bjelovara i okolice.

Društveno poduzetnički koncept poslovanja

Misija i ciljevi poduzeća Ured 4 You j.d.o.o. vezani su uz dobrobit zajednice, društva i okoliša. Najmanje 75% dobiti/viška prihoda od obavljanja gospodarske djelatnosti poduzeće Ured 4 You j.d.o.o. ulaže u ostvarenje svoje misije, ciljeva ili financijske održivosti.

Poduzeće Ured 4 You j.d.o.o. prati i vrednuje svoje društvene, ekonomske, ekološke učinke i ostale utjecaje.

Ured 4 You u svom poslovanju koristi sirovine lokalnih proizvođača te tako direktno doprinosi održivom razvoju zajednice.

Ured 4 You kroz poslovanje radne jedince “Restoran i catering Ura” donira 10% obroka najugroženijim skupinama u zajednici.

Restoran ugođaj 3.jpg

Ura galerija

Info

Restoran Ura

  • Ured 4 You  j.d.o.o
  • Vladimira Nazora 22, 43000 Bjelovar
  • OIB: 55126400086
  • e-mail: ura@restoranura.hr
  • Radno vrijeme: Ponedjeljak – Subota 08:00 – 15:00 / Nedjeljom ne radimo
hrHR

Tjedni meni

Gableci

5,00 € (37,67 kn)
NAPOMENA: Uz sva dnevna jela poslužuje se dnevna juha i kruh koji su uključeni u cijeni dnevnog jela. Dnevno jelo sadrži najmanje 150 g mesa, prilog, salatu i juhu